Pirkadat

Hosszú ideje nem írtam bejegyzést a blogomba. Valóban hosszú ideje… Úgy gondolom, túl sokat vártatok már arra, hogy megismerjétek A holdsarló fénye történetének egészét, ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom még ebben az évben, mégpedig a terveim szerint rövidesen teljességgel megosztani veletek.

Amint egykor már írtam, a 2013 nyarától 2015 nyaráig tartó „nagy átdolgozást” követően lehetőségeket kerestem a regény nyomtatott formában való megjelentetésére, de akkor nem jártam szerencsével. 2016 közepétől 2017 elejéig külföldön dolgoztam, így akkoriban aligha tudtam érdemben fókuszálni az alkotásra; ám hazatérésemet követően négy hónap alatt a meglevő Óvilág térképe mellé további 6 térképet rajzoltam, miközben Nagy Eszter körülbelül 20 illusztrációt készített az általam megadott minták alapján a könyv függelékébe. Elvégeztem a nyomdai előkészítést, megterveztem a borítót, és csináltattunk egy próba nyomtatást is. 2017 őszén megalkottam a könyv új honlapját, melynek tartalmát később le is fordítottam angol nyelvre. A honlap sok részletes információt közöl, és (ha még nem ismeritek) a következő címen látogathatjátok meg:

http://aholdsarlofenye.hu/

000_aholdsarlofenye_hu_entry_page
A honlap kezdőoldala

A továbbiakban nem kerestem kiadót, mert miután egy volt kollégám és egyben barátom látta a kinyomtatott anyagot, valamint a háttérvilág kidolgozottságát, a javaslatára megfogant bennünk egy új elképzelés, miszerint egy franchise létrehozása óriási távlatokat nyithatna. Mennyire igaz! Magam is gondolkodtam erről korábban, csak nem tudtam megfogalmazni, a nevén nevezni az elképzelést. Egy ily részletesen kidolgozott, meseszerű világ rengeteg új dolognak és iparágnak nyújthat táptalajt!

Attól kezdve anyagokat készítettem elő, és megkíséreltem üzleti partnereket keresni, de gyakorlatilag még csak odáig sem jutottam el, hogy előterjeszthessem az elképzelést, és hogy meghallgassanak. Bár nem ürítettem ki minden lehetőséget, de úgy tűnik, nem ez az az ösvény, amelyen lépdelnem kell. Utánajártam egy cégalapítással járó esetleges kiadás lehetőségeinek, valamint kértem nyomdai árajánlatot, amit meg is kaptam. Körülöttem viszont időközben úgy alakultak a dolgok, hogy ezúttal nem tudok ebbe a vállalkozásba belefogni.

Ezért hoztam egy újabb döntést.

Egyelőre e-könyvben jelentetem meg a regényt. Már fel is vettem a kapcsolatot egy terjesztővel, és érdeklődni kezdtem a részletek iránt. Még nem teljes számomra a kép, mert további kérdésekre is választ kell kapnom (hiszen magam is új vagyok az e-könyvek világában). Úgy tudom, hogy közületek vannak olyanok, akik valamilyen okból kifolyólag nem szeretnek e-könyvet olvasni, és ezt meg is értem. Tényleg nem szeretnék nektek csalódást okozni, ám most pusztán két lehetőségem maradt: vagy tovább kellene halasztanom azt, amire jó néhányan már oly régóta vártok, vagy pedig végre valamilyen formában hozzájuthattok a tartalomhoz.

Kívánjatok nekem sok sikert! Most szükségem van rá.

Hírdetés

Egy gondolat “Pirkadat” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s