Vélemények

Az olvasók írták

Alumni, Moly.hu (2015. május 17.):
Miért nincs ennek folytatása?? Nagyon jó regény! Remekül kidolgozott világ, szereplők és történet.

Bertáné Horváth Emília, Facebook (2014. augusztus 1.):
Én az íróról szeretnék többet tudni,minden esetet olyan átéléssel ír, mintha benne lennék.Ki ő? Egyenlőre az első kötetnél tartok, de biztos megszerzem a másik kettőt is, remélem ilyen élményeket okoz a továbbiakban is.Szóval ki ő?

Homam, Dunaszerdahely, Szlovákia (2011. szeptember 8.):
Az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam, szerintem legalább egy szinten van a Gyűrűk Urával(!) ha nem jobb(!). Örülök, hogy sikerült megszereznem ezt a könyvet, jól szórakoztam az olvasása közben:) KÖSZÖNÖM EZT AZ ÉLMÉNYT

Niki, Tempe, AZ, United States (2010. december 3.):
One of the most interesting plots and the most vast array of characters of any book I have ever seen.

Polly W, Tempe, AZ, United States (2010. június 10.):
I am totally captivated by the characters, background, plot, graphics, all of it! Please release the English versions of your books as soon as possible! I can’t wait to read them! Is it really necessary for you to sleep? You can always rest after it is translated!

Szabó Tamás (2009. április 30.)
…rendkívül érdekesnek találtam az első részt, és persze – főleg ahogy vége lett – nagyon várnám a folytatást.

Cs. Péter, Csipetpage.hu (2008)
Robert Locksmith olyan fantasy világot teremtett, amihez hasonlót eddig nem sokat olvashattunk; talán csak Erikson fantasy világa versenyezhet vele kidolgozottságban, háttértörténetben, márpedig egy ilyen történetben ez alapkövetelmény! A könyv története fordulatos, a karakterei szerintem sokkal változatosabbak és kidolgozottabbak mint sok más hasonló könyvé!

Jelena Barbulovic, Vancouver, Kanada (2007. szeptember 7.):
Nos en szemely szerint nagyon elveztem az en altalam kitalalt osszehasonlitasokat szereploid tulajdonsagaival kapcsolatba,valamint az esemenyekben.Kyranda -sokban egyezik a Harry Potter-ben latottakkal A Birodalom uranak segitoje beszel dolgokat,melyek Biblia szerint Pal apostolnak a kor. irt levelebol  12-12,amikor arrol beszel hogy egy testhez tartoznak a kezek,labak,fej,de ez egy test reszei.Vanesta harcmuveszno nagyon hasonlit NEKEM  a Mattrix-ban latott Hosnore.Esemenyek a kikotoben a Karib tengeri kalozokat juttatja eszembe.Gladiator filmbol a harcokat az arenaban.Utazas kozben a kocsi valtasokat a Harom testor cimu filmbol illetve konyvbol juttata eszembe. Megegyszer kerlek ne vedd kritikanak,ez az en privat szorakozasom is volt a konyv olvasasakor.Valoszinu az olvasoid kozul nem olvastak illetve lattak az altalam felsoroltakat es eszukben sem jutna ilyen osszehasonlitas.Megegysze alahuzom ezt a dolgokat azert irtam meg neked,mert en nagyon elveztem olvasni mindazt ami le van irva a konyvedben,nagyon szepen van otvozve az egesz tortenet.

Korsós Tibor, Kalocsa (2007. július 16.):
…már a múlt hét elején végigolvastam a könyvet. Kicsit talán még a könyv hatása alatt voltam. 🙂 Nagyon érdekesnek találtam a könyvet, és ahogy az elején is , úgy később sem csalódtam. Mindig volt benne valami izgalmas, valami fordulatos. Hangulatomtól függően volt, hogy már délelőtt annyit olvastam mint máskor egész nap. Tetszettek benne a dolgok, ahogy meg voltak tervezve. Pl.: a különböző királyságok leírása, hősök életrajza, a Transimpéria :). Viszont nagyon sajnáltam, amikor a végéhez értem… Amúgy el kell mondjam, hogy jó buli volt a könyv. 🙂 Egyik honlapodon, ahol a könyvről írtál, olvastam, hogy (bár lehet nem pontosan jól emléxem már) filozófiával és pszichológiával is foglalkozol. Utánajártál ilyen téren is. Hát elég sok nézet (rend- akár szerzetes-, mágus- vagy lovagrend) volt benne. 🙂 Ami tetszett benne, nem pontosan idézem, de vhogy amikor gondolkodnak rajta? hogy talán tényleg létezik egy felsőbbrendű lény, egy Isten… meg hogy általában kell, hogy legyen egy ellenpárja az Ördög, Lucifer, de valójában nem létezik csak az emberekben… vhogy így volt. Csak kinyögtem. 🙂 Na ez igencsak elgondolkodtatott. De sok hasonló volt még benne.

dr. Gákovity Dániel, Budapest (2007. június 8.):
A könyv végén járok, és nagyon megvagyok elégedve vele. Az elmúlt hét-hetek legkedveltebb idõtöltései, amikor a könyv világába kerülhetek, izgulva a fõhõsök életérért. Tetszenek a szereplõk és a történet is nagyon izgalmas. Olvastatja magát. Nem unom, pedig egy ilyen nagy könyvnél ez könnyen megeshetne. Minden elismerésem a Tiéd! Hihetetlen munka van benne.

Csicsi, Tiszavasvári (2007. május 10.):
Végére értem a könyvnek és nem csalódtam benne… Erő és sok siker a többi részhez!!!

Kinga, Eger (2007. április 23.):
Az első szerencsések közé tartozom akik elolvasták a könyvet. Nekem éjszakákon át tartó kalandos utazást biztosított, le sem tudtam tenni. Lelkemet gazdagította, szemléletem tágí­totta. A könyv fantasy, de meglátásom szerint alapvető igazságokat súg nekünk. Ne hagyjátok ki.

Edit, Szabadka (2007. április 20.):
Nagyon izgalmas a konyv,nem banod meg ha elolvasod!!!!!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s